BROWSE ARTIST :    0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Lirik Lagu Nella Kharisma – Kangen Kutho Batu

Written By Dian Nitia on Minggu, 03 April 2016 | 22.31.00

(pasang iklan disini) Lirik Lagu Nella Kharisma – Kangen Kutho Batu

naliko ning songgoriti
kowe ngucap janji
aku ra bakal lali
tukemake pati

disekseni rembulan
ning pinggire panderman
ning sepi wuku lintang
tak aras pipimu sayang

ademe kuto batu
ati tansoyo rindu
yen tak sawang esemmu
soyo kangen atiku

derese banyu udan
neresep ning kahanan
ati roso katresnan
kangen sliramu sayang

ademe kuto batu
ati tansoyo rindu

opo to roso kangenku iki
iseh biso tak obati
sliramu opo wes ra kelingan
nalikane urip bebrayan

senajan akeh gudone ati
tresno iki amung siji
wong bagus sing dadi pepujanku
sak tenane aku rindu

kebangeten awakmu ninggalake aku
kebangeten awakmu ngelarani aku
tetes eloh ku ning kuto batu

ademe kuto batu
ati tansoyo rindu
yen tak sawang esemmu
soyo kangen atiku

derese banyu udan
neresep ning kahanan
ati roso katresnan
kangen sliramu sayang

ademe kuto batu
ati tansoyo rindu

opo to roso kangenku iki
iseh biso tak obati
sliramu opo wes ra kelingan
nalikane urip bebrayan

senajan akeh gudone ati
tresno iki amung siji
wong bagus sing dadi pepujanku
sak tenane aku rindu

kebangeten awakmu ninggalake aku
kebangeten awakmu ngelarani aku
tetes eloh ku ning kuto batu

RELATED CHORDS

Terimakasih anda telah membaca artikel tentang Lirik Lagu Nella Kharisma – Kangen Kutho Batu. Jika ingin menduplikasi artikel ini diharapkan anda untuk mencantumkan link http://lirik-dari.blogspot.com/2016/04/lirik-lagu-nella-kharisma-kangen-kutho.html. Terimakasih atas perhatiannya.

Komentar Facebook

Disclaimer

All song lyrics on this website is copyright / property of the authors, artists, bands and music labels are concerned. all materials contained in this site including the lyrics of the song are for promotional and evaluation purposes only.