BROWSE ARTIST :    0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Lirik Lagu Nitip Kangen Versi Eny Sagita

Written By Dian Nitia on Minggu, 31 Juli 2016 | 21.39.00

(pasang iklan disini) Lirik Lagu Nitip Kangen Ini merupakan ciptaan Kakung Lintang yang berada dalam album Banyumasan namun dinyanyikan dengan versi baru oleh Eny Sagita dalam versi dangdung yang sangat enak.

Wis pirang-pirang bengi, ora biso turu
Mergo tansah kelingan, marang sliramu..
Neng netro katon nyoto, esem gemuyumu
Ati tansah tratapan, naliko nyanding sliramu..

Arum wangine kembang, nggugah kangen iki
Koyo sliramu, nyanding rogo iki..
Aluse pangucapmu, nentremke atiku
Senajan mung sedelok, ngobati roso kangenku..

Mung tak angen roso sak jroning dodo,
Koyo ati ra ono wong liyo..
Saben wengi mung tansah kelingan,
Tak titipne roso kangenku nang kerlip lintang..

reff:
Arum wangine kembang, nggugah kangen iki
Koyo sliramu, nyanding rogo iki..
Aluse pangucapmu, nentremke atiku
Senajan mung sedelok, ngobati roso kangenku..

Mung tak angen roso sak jroning dodo,
Koyo ati ra ono wong liyo..
Saben wengi mung tansah kelingan,
Tak titipne roso kangenku nang kerlip lintang..

Lk:
Semono ugo aku kangen sliramu,
Saben wayah turu eling parasmu..
Gelisah batin iki yen ora ketemu,
Marang kerlip lintang tak titipne roso kangenku..

Ft:
Wis pirang-pirang bengi, ora biso turu
Mergo tansah kelingan, marang sliramu..
Neng netro katon nyoto, esem gemuyumu
Ati tansah tratapan, naliko nyanding sliramu.

RELATED CHORDS

Terimakasih anda telah membaca artikel tentang Lirik Lagu Nitip Kangen Versi Eny Sagita. Jika ingin menduplikasi artikel ini diharapkan anda untuk mencantumkan link http://lirik-dari.blogspot.com/2016/07/lirik-lagu-nitip-kangen-versi-eny-sagita.html. Terimakasih atas perhatiannya.

Komentar Facebook

Disclaimer

All song lyrics on this website is copyright / property of the authors, artists, bands and music labels are concerned. all materials contained in this site including the lyrics of the song are for promotional and evaluation purposes only.